Fly on the wall - din fotograf i Stockholm

Om oss

Johan Asplund är ägare och primär fotograf för Fly on the wall. Jag fick min första kamera i mitten av 80-talet och har fotat sedan dess. År 2008 skaffade jag min första systemkamera och började fota mer seriöst. Jag har under många år fotat konserter, fester, porträtt, bröllop och andra event. Först gratis åt vänner men på senare år har jag också börjat fotografera kommersiellt. Jag har deltagit i Stockholms Fotomaraton flera gånger och blivit nominerad till tio temavinster och vunnit tre. Jag har tagit bilderna på den här sajten och kan skicka länkar till referensalbum.

Jag jobbar även med webb och utbildning men foto är min stora passion och jag går in helhjärtat för alla fotouppdrag jag åtar mig. Med Fly on the wall får du en prisvärd, kunnig och diskret fotograf som inte står i centrum. Vi innehar F-skattesedel och alla priserna på den här sajten är inklusive moms.

Vi samarbetar gärna med andra fotografer, videografer, festfixare och musiker. Kontakta oss för offert och mer information.

Läs mer bland våra frågor och svar