Fly on the wall - din fotograf i Stockholm

Bröllopsfotograf

bröllopsbilder i Stockholm

Bröllopet är något som de flesta av oss bara upplever en dag i livet. En dag att minnas. Vi älskar att fotografera bröllop. En härlig blandning mellan event och porträtt. Vi förevigar er dag utan att ta plats.

Bröllopsdagen består av många olika moment, där ni kan välja om ni vill ha en bröllopsfotograf hela dagen eller bara på utvalda delar.

Bröllopsporträtt

En bild man kan hitta i de flesta gifta pars hem är ett inramat bröllopsporträtt. Detta är dagens viktigaste bild. Den som kommer att symbolisera er bröllopsdag och er äktenskap i många år framöver. Nuförtiden tar man ofta en hel serie med bilder.

Vi är inte så mycket för avancerade ljussättningar och stela poser när vi fotar porträtt. Några klassiska bröllopsposer kommer vi att riva av men vårt mål är att ta bilder när ni är avslappnade och kan vara er själva. Ni kommer att få enkla instruktioner som får er att interagera, skratta och känna samtidigt som vi tar naturliga bilder på er där ni kan röra er fritt.

Bröllopsporträtten tas med fördel i närheten av vigselplatsen strax före eller efter ceremonin. Efter är ofta att föredra då de flesta brukar vara mer avslappnade då, men det fungerar innan också om det finns tillräckligt med tid så att det inte blir stressigt.

Vill ni lyxa till det så bokar vi in ytterligare en porträttsession på annan plats någon vecka före eller efter bröllopet. Då kan man ta lite mer tid och ni kan vara ännu mer avslappnade samtidigt som vi tar bröllopsbilder i en pampig miljö som t.ex. en slottspark.

Vigseln

Vigselakten är själva hjärtat i er bröllopsdag, något som de flesta vill ha bra bilder av. Vi förevigar hela ceremonin inklusive firandet och blom/riskastningen i anslutning till vigsellokalen direkt efteråt. Ni får bilder från ingång, utgång, ringöverlämningen, löftena, kyssen, lokalen och gästerna. Vi jobbar med olika perspektiv och kompositioner. Vidvinkelbilder som tar in hela atmosfären i lokalen och närbilder på de intima stunderna.

Vi kan också ta en bröllopsfilm om ni vi ha en highlightsvideo från vigselakten och bröllopet.

Middagen och festen

Efter vigseln har ni det roligaste kvar! Bröllopsmiddagen och festen. Vi är gärna med och fotar hela kvällen. Alltifrån inledande mingel, middagstalen till bröllopsvalsen, tårtan och full fart på dansgolvet.

Paket och priser för bröllopsfoto

Vi är baserade i Österskär, Åkersberga men vi fotar bröllop inom hela Stockholms län. För längre resor tar vi ut en kostnad för resa och eventuell övernattning.

Ni kan boka oss för att fotografera enskilda moment eller en större del av bröllopsdagen i något av våra paket. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och om vi får använda oss av bilderna från er bröllopsdag här på hemsidan, som referensalbum (Google Album), samt i sociala medier (Youtube, Facebook och Instagram) så kan vi erbjuda er en frivillig extra rabatt på 15%.

Enskilda moment Essential Essential + video Heldag Heldag + video Lyxbröllop
Bröllops­porträtt 4495 kr X X X X X
Extra porträtt­session 4995 kr         X
Vigsel och kramkalas efteråt 4995 kr X X X X X
Highlights­video 4995 kr   X   X X
Middag och fest 6995 kr     X X X
Paketrabatt -1500 -1800 -2400 -2800 -3000
Totalpris 7990 12685 14085 18680 23475
Med 15% frivillig rabatt (enl. ovan) 6790 kr 10780 kr 11970 kr 15875 kr 19950 kr
Minsta antal bilder som ingår 80 60+video 200 180+video 220+video

I priserna ingår moms, förberedelser, efterarbete och leverans av högupplösta behandlade digitala bröllopsbilder. Hur många bilder som ingår syns under varje paket, bokar du bara ett enskilt moment så ingår minst 40 bilder per fotomoment, förutom middag och fest där minst 100 bilder ingår. Kontakta oss mer information.

Demoalbum - helt bröllop

Recension av Flyonthewall.se från Google