Fly on the wall - din fotograf i Stockholm

Bröllopsfotograf

i Stockholm, Täby, Norrtälje och Åkersberga

Bröllopet är något som de flesta av oss bara upplever en dag i livet. En dag att minnas. Vi älskar att fotografera bröllop. En härlig blandning mellan event och porträtt. Vi förevigar er dag och skapar era bröllopsbilder utan att ta plats.

Bröllopsdagen består av många olika moment, där ni kan välja om ni vill ha en bröllopsfotograf hela dagen eller bara på utvalda delar. Läs mer om:

Bröllopsporträtt

En bild man kan hitta i de flesta gifta pars hem är ett inramat bröllopsporträtt. Detta är dagens viktigaste bild. Den som kommer att symbolisera er bröllopsdag och er äktenskap i många år framöver. Nuförtiden tar man ofta en hel serie med bilder.

Vi är inte så mycket för avancerade ljussättningar och stela poser när vi fotar porträtt. Några klassiska bröllopsposer kommer vi att riva av men vårt mål är att ta bilder när ni är avslappnade och kan vara er själva. Ni kommer att få enkla instruktioner som får er att interagera, skratta och känna samtidigt som vi tar naturliga bilder på er där ni kan röra er fritt.

Bröllopsporträtten tas med fördel i närheten av vigselplatsen strax före eller efter ceremonin. Efter är ofta att föredra då de flesta brukar vara mer avslappnade då, men det fungerar innan också om det finns tillräckligt med tid så att det inte blir stressigt. Några gruppbilder med nära och kära ingår också i bröllopsporträtten.

Vill ni lyxa till det så bokar vi in ytterligare en porträttsession på annan plats någon vecka före eller efter bröllopet. Då kan man ta lite mer tid och ni kan vara ännu mer avslappnade samtidigt som vi tar bröllopsbilder i en pampig miljö som t.ex. en slottspark.

Vigseln

Vigselakten är själva hjärtat i er bröllopsdag, något som de flesta vill ha bra bilder av. Vi förevigar hela ceremonin inklusive firandet och blom/riskastningen i anslutning till vigsellokalen direkt efteråt. Ni får bilder från ingång, utgång, ringöverlämningen, löftena, kyssen, lokalen och gästerna. Vi jobbar med olika perspektiv och kompositioner. Vidvinkelbilder som tar in hela atmosfären i lokalen och närbilder på de intima stunderna.

Vi kan också ta en bröllopsfilm om ni vi ha en highlightsvideo från vigselakten och bröllopet.

Middagen och festen

Efter vigseln har ni det roligaste kvar! Bröllopsmiddagen och festen. Vi är gärna med och fotar hela kvällen. Alltifrån inledande mingel, middagstalen till bröllopsvalsen, tårtan och full fart på dansgolvet.

Läs mer om bröllopslokaler och festlokaler i Stockholm, Skärgården, Täby och Österåker.

Våra bröllopspaket

Vi har tre olika paket beroende på vilken typ av bröllop ni har och hur mycket ni vill föreviga. Det som skiljer sig mellan de olika paketen är tiden vi är där samt hur många bilder som ingår:

Mini – för det lilla bröllopet

Mini är paketet för er som planerar ett litet bröllop med få gäster. T.ex. ett Stadshusbröllop eller om ni gifter er borgerligt hemma där vigseln vanligtvis bara tar några minuter. Vi tar några bilder från vigseln och följer sedan upp det med att ta bröllopsporträtt. Ni kan också boka detta paket om ni bara vill ha brudparsporträtt utan bilder från vigseln på ett större bröllop.

Fototid: 40 minuter

Antal utlovade bilder: minst 25 redigerade och högupplösta JPEG-bilder

Pris: 3995 kr

Demoalbum: exempelalbum på ett minipaket

Essential - vigsel, kramkalas och porträtt

För ett traditionellt bröllop där vi fotar hela vigselakten i kyrkan (eller annan lokal), kramkalaset när brudparet kommer ut, samt porträttbilder på brudpar med familj (vanligtvis direkt efter kramkalaset).

Fototid: 90 minuter

Antal utlovade bilder: minst 70 redigerade och högupplösta JPEG-bilder

Pris: 6995 kr

Demoalbum: exempelalbum på ett essentialpaket

Heldag - Essential+ fest

Som Essential paketet ovan men vi finns med och dokumenterar hela er dag inklusive festen. Ni kommer knappt att märka att vi är där, men har ni önskemål på några särskilda bilder under dagens gång så finns vi tillhanda och kan även ta arrangerade gruppbilder.

Fototid: ca 8 timmar inklusive pauser

Antal utlovade bilder: minst 200 redigerade och högupplösta JPEG-bilder

Pris: 11995 kr

Demoalbum: exempelalbum på ett heldagspaket

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med villkoret att vi får använda oss av bilderna från er bröllopsdag här på hemsidan samt som referensalbum. I alla paketen ingår:

  • Kostnader för moms, förberedelser, bildbehandling och urval, restid och resa inom Stockholms län.
  • Ett förberedande onlinemöte ca en månad innan vigseln.
  • En första bildleverans med ett highlightsalbum på Google Photos inom 84 timmar
  • En andra bildleverans med alla de högupplösta bilderna på Google Drive inom 14 dagar
  • Gratis avbokning fram till 30 dagar innan bröllopet

I Essential- och Heldagspaketen nedan kan ni också lägga till en highligthsvideo från vigselakten och bröllopet.

Kontakta oss för bokning och mer information.