Fly on the wall - din fotograf i Stockholm

Band- & konsertfotograf

Vi fotar band, konserter och musiker i Stockholm

Behöver ni nya bilder på ert band? Kanske någon som fotar er när ni uppträder live? Då har ni kommit rätt. Jag har själv varit med i en orkester under många år och gillar att fota band på och utanför scenen, inte minst liveframträdanden.

Live & konsertfoto - genomförande och priser

Vi fotar utan blixt och tar bilder för att skapa en historia som beskriver ert framförande. Vi rör oss om möjligt runt i konsertlokalen och tar både närbilder framme vid scenkanten och bilder längre bak i lokalen där publiken och er interaktion med dem spelar en viktig roll. Vi kan också ta dokumenterande bilder på er backstage före och/eller efter konserten samt band/musikerporträtt enligt nedan.

Konsertfilm

Vi har fokus på stillbilder och gör inte avancerade videoproduktioner, men vi kan även filma er konsert om ni så önskar.

Bandfoto/musikerporträtt - genomförande och priser

Vi fotar inte i studio och vi är inte rätt fotograf om ni vill ha avancerade ljussättningar och noggrant arrangerade bilder. Vi föredrar mer naturliga genuina bilder som vi antingen tar i er replokal eller ute på stan. Tillsammans hittar vi intressanta platser och koncept som känns naturliga för er och vad ni står för. Vi utgår från känslor och idéer men vi ger er inte detaljerade instruktioner om hur ni ska stå eller le.

Priser för band och konsertfoto

Priset beror på var fotograferingen äger rum, hur lång tid den tar, hur många bilder vill ni ha, vilken typ av bilder är ni ute efter samt om vi får använda bilderna i vår marknadsföring. Kontakta oss för offert och mer information