Fly on the wall - din fotograf i Stockholm

Bröllopsfilmare

highlightsvideo från ert bröllop

Bröllopsfilm

Vill ni ha en film att minnas ert bröllop med? Vi kan fota ert bröllop och samtidigt skapa en högupplöst highlightsfilm där rörliga bilder från vigseln blandas med de bästa stillbilderna från er bröllopsdag.

Vi filmar och spelar in ljud från vigseln med en kamera stående bak i kyrkan. Samtidigt fotar och filmar vi växelvis med en andra rörlig kamera där vi tar närbilder. Detta redigeras sedan och klipps ihop till en bröllopsfilm på 7-10 minuter. Det har visat sig vara en lagom längd för att tittarna inte ska tröttna.

Om ni bokar oss som fotograf till ert bröllop kan vi skapa en highlightsfilm till en merkostnad på enbart 4995 kr (inklusive moms och redigering). Observera att detta innebär att ni får lite färre stillbilder från vigseln då vi fotar och filmar samtidigt (minst 60 bilder på ett essentialpaket och minst 180 bilder på ett heldagspaket). Se ett utdrag ur en highlightsfilm här:

Videograf i Stockholm

Vill ni ha en längre och mer avancerad bröllopsfilm? Vårt fokus är främst stillbildsfoto men vi kan på begäran filma mer av ert bröllop. Vi har också kontakter med skickliga videografer som vi kan tipsa om ifall ni vill hyra en separat bröllopsfilmare eller söker en videograf i Stockholm för andra produktioner.

Kontakta oss för bokning och mer information.